fbpx
               Creëer een account

Winkelwagen

Sluit

Geen producten in de winkelwagen

Sluit

Bij Drums’n Dreams vind je stoere, toffe kinderkleding ‘met een hoek af’. Kinderkleding die een tikkeltje rock’n roll is, maar tegelijk ook dromerig en speels. Maar vooral kinderkleding die comfortabel en onderhoudsvriendelijk is. Kledij waarin kinderen kind kunnen zijn. Kinderen moeten kunnen ravotten…en mama’s hebben wel andere dingen te doen dan strijken.

Ik ben al heel mijn leven bezig met kledij en mode. Mijn mama had een kledingwinkel, je kan dus wel raden van waar de microbe komt… Tijdens mijn eerste zwangerschap ging er een nieuwe wereld voor mij open…de wereld van de kinderkleding! En wat een wereld! Bij de geboorte van onze oudste zoon, Jerôme (19/08/2014), was het hek dan ook van de dam…terwijl mijn kleerkast vooral veel stof vergaarde, groeide de kast van Jerôme exponentieel!

Ondertussen zijn we thuis al met 4… Maurice kondigde zich een kleine twee jaar na zijn broer (°13/06/2016) aan en ook op hem kon ik mijn passie botvieren ☺ Ik vind het heerlijk om te experimenteren met stijlen, kleuren en merken om de perfecte look voor mijn zoontjes te creëren, die volledig bij hen past! In de zomer van 2017 volgde ik mijn grote droom…een eigen webshop. Een platform waar ik mijn passie voor kinderkleding kan doorgeven aan andere mama’s en ook een bron van inspiratie kan zijn. Drums’n Dreams was geboren!

Drums’n Dreams is een verlengde van mijn jarenlange passie – en verslaving, ik geef het toe – voor kinderkleding. Het is een realisatie van hoe voor mij de ideale webshop er uitziet, met de merken en stijlen die ik geweldig vind en de service en shop-ervaring die ik zelf wil krijgen. Je vindt in onze webshop kinderkleding die in lijn ligt met een bepaalde stijl: stoer maar tegelijk speels, stijlvol maar ook comfortabel, apart maar ook eenvoudig.

Dit kunnen grotere merken zijn, maar evengoed kleinere merken, die ik op deze manier ook graag een platform geef. En ik sta altijd open voor nieuwe vondsten…dus laat gerust van je horen als jij ergens een verborgen pareltje weet zijn! Het voornaamste platform is de webshop, maar als je de kleertjes toch graag eens live zien, de maten inschatten, even passen, of gewoon eens voelen, …dan kan dit kan ook!

Wij openen met heel veel plezier onze deuren op afspraak, ’s avonds of in het weekend. Breng bij die shopmomentjes gerust enkele vrienden/vriendinnen mee. Met een glaasje bubbels erbij wordt het ineens een avondje me-time ☺ We zetten onze deuren ook op regelmatige tijdstippen open … houd onze facebook pagina en website dus goed in het oog om hiervan op de hoogte te blijven. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief…dan mis je geen enkele opening of actie!

Ik hoop dat je op deze webshop een geweldige ervaring hebt, en dat je alles vindt waar je naar op zoek was…en nog veel meer!

Lieve groetjes,
Eveline

Back to Top